Нафто-газова промисловість
Триетиленгліколь

СПЕЦИФІКАЦІЯ

TDS

CAS
112-27-6

ПАКУВАННЯ

налив, бочки, кубові ємності

ВИРОБНИК

Європейський Союз

УМОВИ ПОВЕРНЕННЯ

Повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

ОПИС ПРОДУКТУ

Триетиленгліколь – прозора рідина, побічний продукт при виробництві етилен- та діетиленгліколю. Використовується в хімічній промисловості (виробництво низькозамерзаючих рідин, олігоефіракрилатів), а також нафто- та газовидобутку (осушуючий агент).

Застосування

Широко застосовується як екстрагент, розчинник і пластифікатор для лакофарбових виробів, клеїв, друкарських фарб. Триетиленгліколь використовується як осушуючий агент для газів, в системах кондиціонування повітря, як добавка для гідравлічних і гальмівних рідин.

Є вихідною сировиною для синтезу пластифікаторів, смол та каучукоподібних матеріалів. Також використовується як дезінфікуючий засіб, в косметології для зменшення в’язкості косметичних засобів.

Змішується у будь-яких співвідношеннях з водою, нижчими спиртами, гліколями, амінами, альдегідами, кетонами. Обмежено поєднується з діетиловим ефіром, чотирихлористим вуглецем, тетрахлоретиленом.

Погано розчиняє рослинні та тваринні олії, смоли, вуглеводні. Утворює азеотропи з гліцерином, аценафтеном, дифенілом, диметилфталатом, та ін. З водою, амінами утворює внутрішньомолекулярні та міжмолекулярні водневі зв’язки, завдяки чому водні розчини триетиленгліколю мають низькі температури замерзання.

Багатоканальний

+380 44 499 90 77

Київстар

+380 67 329 05 15

Ел. Пошта

info@worldchem.com.ua

8 + 7 =